maandag 20 april 2009

Iedere Dag een Andere Vrouw

In relaties kan een veelvuldig masturberende man tot problemen leiden. Niet alleen loopt de betrokken man het risico steeds meer vast te komen zitten in een gemechaniseerd patroon waarbij hij steeds extremere prikkels nodig heeft om opgewonden te raken. Hierdoor kan de algehele vibratie van het systeem van de man lager worden.

Maar ook kan het invloed hebben op de partner. Als we wederom terugdenken aan de beschrijving in 'Masturberen met of zonder externe visuele prikkels' met betrekking tot het effect van gedachten op de werkelijkheid dan zou je wel kunnen stellen dat de man iedere keer als hij weer een andere vrouw op internet zichzelf ziet uitkleden, danwel ziet masturberen of seks ziet hebben hij als het ware geniet van een andere vrouw, een ander lichaam, of zoals ik het iemand eens heb horen verwoorden, "Iedere Dag in een Andere Kut kijken"

Vanuit een bepaald perspectief zou je dan ook kunnen stellen dat een man die iedere dag masturbeert op filmpjes van internet in zekere zin iedere dag vreemd gaat met een andere vrouw. Voor de mannen onder ons wordt het misschien inzichtelijker als je je probeert voor te stellen dat je thuis komt en je vrouw iedere dag ziet klaarkomen bij de beelden van mannen die aan het masturberen zijn of mannen die meerdere vrouwen bevredigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten