woensdag 12 augustus 2009

Mechanische Ochtendgeilheid

ALGEMENE INTRODUCTIE
Het uiteindelijke streven van dit project is het benoemen van zoveel mogelijk elementen die een rol kunnen spelen in de verstoringen tussen mannen en vrouwen, en bovendien de mogelijke verstoringen die aanwezig zijn in de omgang met seksualiteit door mannen en vrouwen.

Het idee daarachter is dat door jezelf bewust te laten worden van bepaalde verschijnselen je zelf de kracht kan ontwikkelen om er iets aan te wijzigen. Sommige patronen zijn soms zó diep genesteld in ons systeem dat het erg moeilijk kan zijn ze aan te pakken. Soms dienen er eerst allerlei andere 'gedachtevormen' aangepakt te worden voordat iets werkelijk aangepast kan worden.

Het werk van het veellagige ontgiften van de relatie tussen man en vrouw is geen eenvoudige opgave, maar een ware opgave voor de werkelijke doorzetter die streeft naar heling van de schade die in alle voorgaande generaties is aangericht.

DE MECHANISCHE OCHTENDGEILHEID
Veel mannen worden in de ochtend wakker met een erectie, die we vroeger op school wel eens ODOL noemden, wat dan staat voor Ontzettend Dikke Ochtend Lul. Als je alleen bent dan kun je daar allerlei dingen mee doen of gewoon aan iets anders denken waardoor hij verdwijnt. Als een man naast een vrouw wakker wordt kan het nogal eens gebeuren dat hij in een bepaalde geile stemming terechtkomt en dan zin heeft om te vrijen.

Binnen dit project wordt gestreefd naar het ontwikkelen van een vorm van seksualiteit die verder gaat dan alleen lustbevrediging. Het is echter maar de vraag in hoeverre de vroege ochtenderectie en ochtendgeilheid echt leidt tot meer dan genitale seks dat vooral gericht is op het lozen van zaad.

Op zich is het streven naar zaadlozing een redelijke, alleen is het de vraag of deze drijfveer ook zo prettig wordt ervaren door de partner. In Plichtmatig Vrijen spreek ik over de effecten die het vrijen met deze achtergrond kan hebben op een relatie.

Maar wat moet je dan? Stel je wordt wakker en je bent geil en hebt zin in seks en je hebt er ook nog eens de tijd voor, maar je partner heeft er eigenlijk 's ochtends helemaal niet zo'n trek in. Wat zijn dan de mogelijkheden?

1. Je gaat aan de masturbatie (stilletjes op de w.c. of in de badkamer of naast je partner in bed)
2. Je probeert aan iets compleet anders te denken waardoor de geilheid uitdooft.
3. Je probeert je genitale verlangen om te zetten naar een variant waarbij ook het hart een rol speelt, waarbij je niet zozeer gericht bent op een zaadlozing, maar ook ruimte schept om liefdevol intiem bij elkaar te zijn. De seksuele beleving kan daardoor intenser, voller en 'multichakraler' worden. Het streven om je te verbinden met je partner kan zich dan ook energetisch uiten, zonder dat er sprake hoeft te zijn van enige coïtaal geneuk.
4. Je mediteert eerst zelfstandig je trillingsgetal omhoog waardoor er meer ruimte is voor bewustzijn en je minder het mechanische slachtoffer bent van onbewust gestuurde lustbevrediging.
5. Je hebt zelf zin en daarom ga je gewoon vrijen met je vriendin, of ze nou zin heeft of niet. Onder het motto: Als ze echt van je houdt dan vrijt ze met je, wanneer jij wilt.

Het kan zinvol zijn om bij een ochtendgeilheid te weten dat je net uit de nacht komt waarbij je vaak even tijd nodig hebt om energetisch weer te herstellen. Het trillingsniveau van je systeem kan in de ochtend nogal laag zijn waardoor je je ook op een lager niveau verbindt met degene die naast je ligt. Als je even de tijd neemt om je ademhaling diep en breed te laten worden kan je ook beter met je gehele systeem contact leggen met je partner en niet alleen met je stijve pik.



zie ook:
- Ochtenderectie: ook bij jou
- Ochtenderectie

3 opmerkingen:

  1. ik word vrijwel elke ochtend wakker met een stevige erectie waar elke vrouw jaloers op zal zijn. hoe komt het dat ik wel die ochtenderectie spontaan krijg, maar als ik mijn vriendin wil neuken ik viagra nodig heb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste 13 maart 2010,

    Het heeft er dan toch alle schijn van dat er qua functionaliteit niets mis is met je erectie. Schijnbaar is er fysiek alles aanwezig om een erectie te hebben.

    Wat misschien een mogelijkheid zou zijn is het zogenaamde 'ankeren' van de erectie. Zodra je 's ochtends je erectie hebt, probeer je het gevoel bewust te beleven en het vervolgens te 'ankeren' of op te slaan door jezelf op een bepaalde plek te knijpen (in je linkerbovenarm bijvoorbeeld).

    Als je dit een aantal maal doet kan er een link ontstaan tussen het knijpen op die plek en de erectie. Zodra je dan met je vriendin bent en je ook graag wilt vrijen met haar dan kun je knijpen op die plek en dan kan er - na oefening - de bijbehorende erectie optreden.

    Laat me horen of het heeft gewerkt. Als andere mensen ideeën of ervaringen hebben, schrijf een berichtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb zeer regelmatig zeer harde ochtend erecties maar de kwaliteit om er mee te vrijen is meestal matig. Wellicht wordt dit mede veroorzaakt door een volle blaas. Als er bij het vrijen dan druk komt op de blaas gaat de erectie snel verslappen. sommigen noemen het som ook wel een volleblaas-erectie

    BeantwoordenVerwijderen