maandag 20 april 2009

Met of Zonder Externe Visuele Prikkels Masturberen

Er zijn vele manieren om te masturberen. In dit bericht wil ik twee methodes met elkaar vergelijken:
1) de methode waarbij gebruik gemaakt voor visueel erotisch materiaal zoals erotische films/seksfilm/pornofilms of tijdschriften of foto's.
2) de methode waarbij géén gebruik gemaakt van dergelijk visueel materiaal.

Er zijn verschillende manieren om met dit onderscheid om te gaan. Ik ken mensen die vinden het vrij bezwaarlijk als mannen via internet bijvoorbeeld kijken naar allerlei naakte vrouwen en sexpartijen, maar zij vinden het veel minder bezwaarlijk als mannen masturberen als ze alleen in hun hoofd fantaseren zonder daadwerkelijk te kijken naar erotisch materiaal.

Andere mensen zien geen enkel bezwaar in zowel het kijken als het fantaseren over seks.

Ikzelf ben van mening dat er in wezen niet zo heel veel verschil is tussen beide methodes omdat het wel eens vooral zou kunnen gaan om de kwaliteit van de gedachten die je produceert.

In de loop van mijn leven ben ik steeds meer gaan geloven dat de gedachten die je maakt of denkt van grote invloed zijn op de manier waarop je naar je leven kijkt, en waarop je je leven leidt. We kunnen ons allemaal wel voorstellen dat als je heel somber kijkt naar het leven je ook weinig positiefs zult zien. Als je daarentegen erg optimistisch van aard bent dan ziet het leven er vaak ook veel rooskleuriger uit.

Inmiddels ben ik zover gekomen dat ik mijn gedachten echt zou kunnen rangschikken op een schaal van heel erg schadelijk enerzijds naar erg onschadelijk anderzijds. Alsof iedere gedachte een plek heeft in dat continuüm. Ik ben verder geneigd om te denken dat mijn cellen ook reageren op de kwaliteit van de gedachten die ik denk. Als ik veel haatdragende of schaamtevolle gedachten denk dan voelen mijn cellen en daarmee mijn lichaam zich minder prettig dan als ik creatieve, blije en liefdevolle gedachten denk.

Vanuit dit perspectief krijgen gedachten een prominente rol: je kunt er immers in zekere zin de aard van je realiteit mee vormen. Ik zie gedachten dan ook als iets zeer werkelijks.

Als we nu terugkeren naar het onderwerp van dit bericht dan zou je vooral kunnen kijken naar de gedachten die worden geproduceerd tijdens het masturberen. Zou de 'vibratie' of 'frequentie' van gedachten die wordt geactiveerd door het kijken naar seks bedrijvende mensen echt heel anders zijn dan de 'vibratie' of 'frequentie' die wordt geproduceerd als je fantaseert over mensen die seks met elkaar hebben?

Ik denk van niet.

Volgens mij is de lading die hoort bij de gedachte van een man die ejaculeert over het gezicht van een vrouw hetzelfde of dit nou echt visueel wordt gezien of bij elkaar wordt gefantaseerd. Ik denk dat je je in beide gevallen afstemt op hetzelfde gedachtenfrequentiegebied en zo dan ook dezelfde bijdrage levert aan de gedachtenether.

1 opmerking:

  1. Wij zijn een 12 j gehuwd stijlvol koppel m/v 34-52 j,en zijn ten prooi gevallen van gezamelijke masturbatiezucht...dit duurt nu reeds 10 jaren ononderbroken genieten van masturbaties beide tezamen,nooit meer geslachtsvereniging.Het is begonnen toen zij een avontuur had met een fervente masturbatiespecialist,hij heeft haar opgevuld met pure masturbatiezucht en ze kon het niet meer stoppen.Zij heeft het dan aan haar man aangeleerd,en sindsdien genieten we tezamen van deze ongeneeslijke genotzucht waaraan we verknecht zijn...We kijken naar elkaar of assisteren elkaar,we spelen daarbij opwindende muziek,gebruiken visuele prikkels,met toffe kledij of naakt,modellenfotos e.d.ook dildos,het duurt uren en we worden er spiritueel razend van,en kunnen noch willen deze energie nog stoppen want het is het einde...we zijn ongeneeslijk besmet met het masturbatievirus...probeer het,doe het drie maanden en terugkeer naar normaal geslachtsverkeer is niet meer mogelijk...de genitalien passen zich hieraan aan,versterken de vleselijke intensiteit en tijdsduur,en na maanden training produceren zowel man als vrouw overmatige hoeveelheden spuitsel dat telkens weer dient te worden afgetapt...

    BeantwoordenVerwijderen